Nieuws 2019


20-12-2019
Vanmiddag is de laatste werkdag van 2019 voor de vrijwilligers. We zijn vanwege de feestdagen niet beschikbaar.

12-12-2019
Kringloopwinkel Borne schenkt tijdens de goededoelenavond €500,- aan Stichting getITfree en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de onkosten van getITfree. 

Meer informatie over de Kringloopwinkel Borne.


13-09-2019 

Wegens omstandigheden gaat de uitgifte van deze vrijdagmiddag niet door

 

Stichting 't Geerdink is vandaag vanwege omstandigheden gesloten. We hebben daarom de afspraken moeten afzeggen en of verzetten.  Het begrip hiervoor.13-09-2019   

 

Einde zomervakantie

Aan al het mooie en warme komt een eind, deze vrijdagmiddag starten we om 13:00 en zijn we tot 16:00 met de computers bezig.


 

Financieel overzicht 2018 online

Het bestuur van Stichting getITfree heeft haar jaarlijkse financieel overzicht online gezet. getITfree maakt als ANBI stichting op een transparante wijze haar financieel beleid jaarlijks openbaar. Deze zijn hier te vinden.


Slingerbeurs Matches

Tijdens de laatste slingerbeurs hebben we diverse matches gemaakt. Ook een aantal non-profit organisaties hebben een match met ons gemaakt. 

  Op 8 juni 2019 nam de Weggeefwinkel Hengelo een laptop voor haar werkzaamheden in ontvangst. Een weggeefwinkel is een "winkel" waar men schone en goede artikelen kan inbrengen. Uitzoeken ervan is gratis. De winkel is voor iedereen toegankelijk en zit aan de Schumannstraat 12 in Hengelo. Meer informatie vind u op hun website.

  Op 5 april 2019 nam de Natuur en Milieuraad Hengelo een mooie monitor in ontvangst.De Stichting Natuur- en MilieuRaad Hengelo e.o. is in 1972 opgericht.
De stichting bewaakt en bevordert in en rond Hengelo de bescherming van:
• de natuur
• het landschap
• het milieu.
 

Op 29 maart 2019, nam Garage2020 Twente een aantal monitoren in ontvangst voor haar werkplekken.
Garage2020 is een platform voor sociale innovatie, die vraagstukken rondom (kwetsbare) jeugd aanpakt. Meer informatie is na te lezen op hun website   Ook nam Stichting Framed op 29 maart een Beamer in gebruik. Framed gebruikt deze voor presentaties over fotografie. getITfree hoopt in de toekomst een beter exemplaar in bruikleen te kunnen geven. 

Stichting getITfree is "Club van de Week" geworden.

Een week lang staan we in de aandacht bij Radio Hengelo TV en RTV Borne. Er is een radio interview afgegeven op Koningsdag en er is op  locatie bij ons gefilmd.