Bestuur

Het bestuur van Stichting getITfree bestaat uit vier personen en heeft meerdere malen per jaar een bestuursvergadering. 


Ons bestuur bestaat uit:

 Voorzitter Secretaris  Penningmeester  Bestuurslid 
 Saskia Bijker  Joke Benjamins  Ger Jansen vacant

 

Beloningsbeleid

Het bestuur doet zijn werkzaamheden op vrijwillige basis en ontvangt hiervoor, buiten een onkostenvergoeding (voor gemaakte kosten, van bijvoorbeeld gekochte onderdelen ter reparatie en een km vergoeding), geen salaris of andere uitkeringen. Dit is tevens statutair vastgelegd in de statuten van onze stichting. Deze statuten zijn eventueel in te zien.

 

 


ANBI
​Stichting getITfree is door de Belastingdienst ANBI goedgekeurd. Hiervoor stelt getITfree een aantal gegevens openbaar op deze website. 

Mocht u ons willen ondersteunen met een financiële donatie, dan helpt u ons enorm, maar mogelijk heeft dit ook voor u belastingtechnische voordelen. Uw belastingadviseur kan u hierin mogelijk meer over informeren.

Ons RSIN nummer is 856994984

 

 


 

Financiële verantwoording
In het kader van onze ANBI status en transparantie plaatst Stichting getITfree onder andere jaarlijks haar financiële gegevens online. We plaatsen de gegevens van een afgerond boekjaar online in het eerste halve jaar van een nieuw boekjaar. U vindt hierbij tevens een toelichting van het laatste boekjaar. 

Deze zijn hieronder in te zien en te downloaden (door op de onderstaande links te klikken):

Boekjaar 2022 

Toelichting boekjaar 2022Boekjaar 2021
Toelichting Boekjaar 2021

Boekjaar 2020

Toelichting Boekjaar 2020

Boekjaar 2019
Toelichting Boekjaar 2019
 

 

ActiviteitenverslagWe delen onze vorderingen en activiteiten op social media en op deze website bij het nieuws. Tevens delen we een activiteitenverslag van het voorgaande jaar, deze komen online omstreeks juni van het jaar erna.
De activiteitenverslagen zijn hieronder te vinden en te downloaden. Klik hiervoor de links hieronder aan.

activiteitenverslag van 2022 (online omstreeks 06-2023)

 

 

activiteitenverslag van 2021

 

activiteitenverslag van 2020

 

 


Inkomsten
getITfree verkrijgt haar inkomsten uit fondsen en giften. Diverse organisaties ondersteunen ons regelmatig. Kringloop Borne heeft bijvoorbeeld in de periode 2019 - 2022 een jaarlijkse donatie van €500,- gedaan. Overige donaties zijn ook terug te vinden in onze financiële overzichten.

Daarnaast verkoopt getITfree ingezamelde goederen, die niet geschikt zijn en niet ingezet kunnen worden voor de doelen van de Stichting. Denk hierbij ook aan afgeschreven apparatuur, zoals defecte laptops/computers en kabels, deze verzamelen en brengen deze regelmatig weg. Hiervoor ontvangen we 'oud ijzer' geld en zorgen we voor een milieuverantwoorde afvoer. Dergelijke inkomsten zijn terug te vinden in onze financiële overzichten.